Planinko našli mrtvo

Foto: Žurnal24
50-letno planinko, ki je bila pogrešana od sobote, so našli mrtvo.
Oglej si celoten članek

Planinko so našli okrog pol dveh popoldne v 150 metrov globoki jami. Kot kaže se je sprehajala po nemarkirani poti iz smeri starega Ljubelja proti Zelenici na višini 1400 metrov, ko je omahnila 150 metrov v globino, kjer so jo našli reševalci, ki so jim pri iskanju pomagali tudi psi.

„Zaradi nedostopnosti je bil na kraj poklican helikopter, katerega reševalna ekipa se je nato ob prihodu spustila do ponesrečenke. Reševalci so se spustili do pogrešane, so ugotovili, da je planinka podlegla poškodbam pri padcu,“ so sporočili s policijske uprave Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.