Plastičen, a zmogljiv

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Plastični HTC One E8 je predvsem zaradi cene obnorel Američane
Oglej si celoten članek

Ameriški ponudnik storitev mobilne telefonije Sprint je pričel s trženjem plastične različice mobilnika HTC One, ki je tako rekoč v trenutku obnorel Američane. Pametni mobilni telefon HTC One E8 je namreč v prosti prodaji na voljo že za preračunanih 305 evrov, s sklenitvijo dvoletne mesečne naročnine v višini preračunanih 16 evrov pa je aparat na voljo brezplačno. Za relativno nizko ceno pa kupec prejme mobilnik, ki je opremljen z zmogljivo strojno opremo in mu bo le stežka zmanjkalo sape.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona HTC One E8 s plastičnim ohišjem podpira sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM in bo zlahka prepričala tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike,saj obsega 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 801 frekvence 2,5 gigahercev, sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora, ki ga je mogoče razširiti z uporabo pomnilniške kartice microSD. Za zajem fotografij je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk z bliskavico LED, spletnim pogovorom pa je kos spletna kamera kočljivosti pet milijonov točk. Pametni mobilni telefona HTC One E8 je polno združljiv s hitrimi mobilnimi omrežji 4G/LTE, na vgrajenem pomnilniku pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.