Ples z vilami in škrati

Foto: Žurnal24 božič, pravljična dežela Foto: Žurnal24 božič, pravljična dežela
Iz ponedeljkove tiskane izdaje štajerskega Žurnala24: Pravljična dežela. Najmlajšim bodo vrata odprta vse do konca decembra.
Oglej si celoten članek

Celje. Razigrane vile in škrati med snežaki bodo do konca decembra dopoldan in popoldan na razpolago otrokom in njihovim staršem v Pravljični deželi na Glavnem trgu, kjer so obiskovalci že dobrodošli.

Dan v pravljični deželi: oglejte si galerijo.

To je edinstvena dežela, v kateri lahko vsak vstopi v svet domišljije s pomočjo naših pravljičnih vil in drugih junakov,” pravi Vladimira Skale, glavna organizatorka. Doda, da se v deželo vsak dan s pravljično kočijo pripelje na obisk tudi Božiček, prihodnji teden pa bo to Dedek Mraz.

Zadnji dan v letu se bo točno opoldne začelo tudi silvestrovanje za najmlajše. “Všeč mi je, ker so letos postavili tudi ptičje hišice in s tem dali najmlajšim zgled, da je treba pozimi poskrbeti tudi za ptice,” pa nam pove mamica štiriletne Pie, ki je brezskrbno zaplesala z vilami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.