Pličanič z odvetniško zbornico še pred poletnimi dopusti

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Minister za pravosodje in javno upravo Senko Pličanič se namerava srečati z odvetniško zbornico še pred poletnimi dopusti. Tema: preverjanje naklonjenosti znižanju tarif.
Oglej si celoten članek

Od zbornic je minister Senko Pličanič pred časom zahteval, da članstvo povprašajo o tem, ali se strinjajo z obveznim članstvom v zbornicah. Rezultati anket sicer še niso znani.

Po srečanju ministra z odvetniško zbornico bo jasno, ali se ta strinja z znižanjem odvetniških tarif, za kar se zavzema minister.

Za znižanje notarskih in odvetniških tarif se na ministrstvu zavzemajo zaradi gospodarske krize in poslabšanja finančnega stanja prebivalstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:32 3. Julij 2012.

    Ja ja odvetnike vprašat če se strinjajo z znižanjem - za posr.. ! Zakaj pa penzioniste niste vprašal če se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.