Plin popolnoma uničil hišo

Foto: Marko Jurinec/Pixsell Eksplozija plina Foto: Marko Jurinec/Pixsell Eksplozija plina Foto: Marko Jurinec/Pixsell Eksplozija plina Foto: Marko Jurinec/Pixsell Eksplozija plina
V eksploziji plina v Varaždinu sta bili huje poškodovani dve ženski, 18-letnica pa je v šoku.
Oglej si celoten članek

Danes dopoldne ob pol desetih je v stanovanjski hiši v Varaždinu prišlo do močne eksplozije. Po prvih podatkih naj bi do eksplozije prišlo zaradi uhajanja plina v kleti. Hiša je popolnoma uničena, poškodovanih pa je tudi nekaj avtomobilov pred hišo, piše 24sata.

V eksploziji sta bili poškodovani dve osebi, neuradno mati in hči, medtem ko je vnukinja prve v šoku. Pred mesecem dni je prav tako eksplozija v hiši uničila klet in poškodovala moškega, ki je zaradi hudih opeklin še vedno v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.