Po 16. januarja bo tudi snežilo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Obeta se nam še en teden lepega vremena. Nato prihaja zima in z njo sneg.
Oglej si celoten članek

Danes bo dopoldne precej jasno, popoldne pa se bo oblačnost spet nekoliko povečala, najbolj v vzhodnih krajih. Jutri bo prav tako pretežno jasno, le v vzhodni Sloveniji bo zmerno oblačno. V noči na torek se bo prehodno pooblačilo, v severovzhodnih krajih bo ponekod rahlo deževalo ali rahlo snežilo.nato se bo spet delno zjasnilo.

"Nekaj padavin bo le v noči iz ponedeljka na torek, pa še to le na Štajerskem in v Prekmurju," nam je povedal dežurni prognostik na Agenciji za okolje (Arso) Brane Gregorčič.

Takšno vreme bo vztrajalo še do 15. januarja. "Temperature bodo zjutraj pod ničlo, tam okrog minus pet stopinj, čez dan pa od pet do devet," pravi Gregorčič.

Spremembe vremena od 16. januarja naprej

"Še en teden podobnega vremena se nam obeta. Potem se bo začelo bolj zimsko vreme. Tam nekje od 16. januarja dalje," je dejal Gregorčič in dodal: "Spustile se bodo temperature, pa tudi snežilo naj bi."

Velike temperaturne razlike

Tako velike razlike v temperaturah so predvsem zaradi sončnega vremena. "Če bi bilo vreme oblačno bi bile razlike manjše," je še povedal Gregorčič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • jst
    18:42 8. Januar 2012.

    Glede na prejšne napovedi bodo čez 10 dni rekli čez 10 dni

  • 17:49 8. Januar 2012.

    Glede na prejšnje vaše napovedi,bi moral bit mi v Sloveniji že en mesec pod 2,5metrsko snežno odejo in pri -35 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.