Po 30 dneh so jo našli v dvigalu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vzdrževalci so izklopili elektriko, niso pa preverili, ali je kdo v dvigalu.
Oglej si celoten članek

Oblasti pokrajine Shaanxi na severozahodu Kitajske so sporočile, da so v mestu Xi'an v dvigalu zgradbe našli mrtvo 43-letnico.

Preiskava je pokazala, da sta vzdrževalna delavca izklopila elektriko, pred tem pa nista preverila, ali je dvigalo prazno.

Nesrečnico so našli po 30 dneh, ker je živela sama, njenega izginotja ni prijavil nihče.

Vzdrževalce so poklicali, da preverijo, zakaj dvigalo stoji, niso pa preverili, ali se v njem kdo nahaja. Izključili so elektriko, ko so po 30 dneh prišli, da bi izvedli popravilo, so odkrili mrtvo žensko.

Policija je potrdila, da je ženska umrla zaradi malomarnosti vzdrževalcev, zaradi česar so proti delavcema sprožili kazenski postopek.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:56 9. Marec 2016.

    Aja? Poglej malo v Ljubljano na Šubičevo ulico. Precej takih, ki so malomarni. Mar jim je samo za položaj. Zafrknejo …

  • 18:13 7. Marec 2016.

    Ampak ta stavba ni bila zapuščena.Prebivalci so uporabljali drugo dvigalo.Zakaj ženska ni razbijala in kričala ,ker nihče od stanovalcev ni …

  • 23:51 6. Marec 2016.

    Si predstavljate, da bi v stolpnici čakali na popravilo dvigala 30 dni?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.