Po avtocesti drvel skoraj 200 km/h

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Madžar je namesto 110 km/h vozil s povprečno hitrostjo 193 km/h.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so mariborski policisti na relaciji DobrenjeCenkova opravljali poostren nadzor prometa na avtocesti. Nekaj čez 13. uro so naleteli na prehitrega voznika. S provido so mu izmerili hitrost, na ekranu pa je pokazalo, da vozi krepko čez dovoljeno hitrost.

Dvaintridesetletni voznik osebnega avtomobila mercedes SL 350 iz Madžarske je na avtocesti, kjer je omejitev 110 km/h, vozil na razdalji 545 metrov s povprečno hitrostjo 193,30 km/h.

Policisti so ga zaustavili in mu napisali plačilni nalog. Predpisana sankcija za tak prekršek je globa 1.200 evrov in devet kazenskih točk, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.