Po čiščenju Slovenije še Zeleni vikend

Foto: Žurnal24 (Foto: bralec Tomas)
Zeleni vikend. Po akciji Očistimo Slovenijo je bil v Bohinju tudi minuli konec tedna obarvan ekološko.
Oglej si celoten članek

Obiskovalci Bohinja, ki so v soboto sodelovali v čistilni akciji ter so se tja pripeljali z vlakom, so lahko namreč v vseh bohinjskih hotelih ter v nekaterih apartmajih in zasebnih sobah brezplačno prenočili in zajtrkovali.

Odločili smo se, da skrb za naravo združimo s spodbujanjem ljudi k uporabi javnega prevoza.
Anže Čokl, pobudnik akcije in direktor Park hotela Bohinj

Kot je vidno na fotografiji, je tudi tokratna prostovoljna akcija pritegnila precej veliko število ljudi. Koliko je bilo vseh udeležencev, nam v času praznika ni uspelo izvedeti.

To je bila prva tovrstna ekološko-turistična akcija pri nas, v katero so se vključile tudi Slovenske železnice s polovičnimi cenami vozovnic.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.