Po drvenju naravnost v smrt

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL Karlovac, prometna nesreča Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL Karlovac, prometna nesreča Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL Karlovac, prometna nesreča
Mlajši moški drvel po centru mesta, se zaletel v drevo in smrtno ponesrečil.
Oglej si celoten članek

V Karlovcu je sinoči ob pol polnoči dvajsetletni voznik golfa z zadarskimi registrskimi oznakami iz neznanega razloga izgubil nadzor nad vozilom. Zaletel se je v drevo, ki je padlo na vozilo. Voznik je na kraju nesreče umrl. Po navedbah očividcev je po centru mesta vozil 100 kilometrov na uro, zaradi česar je po vsej verjetnosti izgubil nadzor nad vozilom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:55 12. December 2012.

    Sploh, ker je Karlovec v Slo. Najbolj sumljivo mi je pa to, da nikjer in na nobenem HR portalu, nisem …

  • 18:32 28. November 2012.

    Resnično...čemu imate to novico na vroči? V Trstu se vsak teden ponesreči veliko SLOVENCEV pa nihče niti omeni ne ...

  • 17:54 28. November 2012.

    Pa dejte tut na uvodni strani napisat KarlovAc in ne KarlovEc. kok ste površni

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.