Po eni uri so ga pozabili

Foto: Žurnal24 Bill Clinton (levo) in lastnik Diners Cluba Tomaž Lovše, ki je v dvorano Cankarj
Bill Clinton. Njegovo predavanje tudi v znamenju neprimernih toalet, zamujanja in gneče.
Oglej si celoten članek

˝Me prav zanima, ali bo Clinton povedal kaj pametnega na temo Slovenije ali nam bo prodal instant govor?˝ je v soboto pred predavanjem nekdanjega ameriškega predsednika v Cankarjevem domu z možem pametovala informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar.

Poleg nje so se predavanja med drugim udeležili predsednik republike Danilo Türk, nekateri ministri, znani obrazi iz gospodarskega sveta in celo Daniel Praštalo, šef razvpite varnostne službe Vip znane iz tragedije pred Globalom.

Foto: Žurnal24

 

Seveda ni bilo mogoče spregledati niti ležernega posedanja ljubljanskega župana Zoran Jankovića in premierja Boruta Pahorja v prvi vrsti dvorane.

Na dražbi Clintonovih osebnih predmetov so zbrali 20 tisoč evrov. Bojan Albreht iz Zlatarne Celje je za osem tisoč evrov kupil Clintonove manšetne gumbe, podjetnik Nedeljko Dabić pa za 12 tisoč evrov palico za golf z njegovim podpisom. Izkupiček bo namenjen za organizacijo počitnic za otroke iz ogroženih družin Slovenije.

Gneča za fotografiranje
Predavanje se je začelo s slovensko in ameriško himno – zadnja je bila izvedena veliko bolje, česar pa ni mogel opaziti lastnik Diners Cluba Tomaž Lovše, ki je začetek zamudil.

Predavanje niti ni bilo tako impresivno kot lanskoletno Gorovo, so bile pa zato impresivne toalete nekaterih obiskovalk, ki so dogodek očitno zamenjale za opero.

Impresivna je bila tudi gneča, ki je nastala, ko so se obiskovalci, med njimi Matjaž Kovačič iz NKMB, pozneje prerivali za skupno fotografijo s Clintonom.

O njem se je potem še kakšno uro debatiralo na sprejemu, nato pa so ga vsi pozabili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.