Po Evropi iščejo dvojnega morilca

Foto: Policija
Foto: Policija
Erdal Tunc je ubil svoje dekle in svojega še nerojenega otroka.
Oglej si celoten članek

Pred enim tednom je Tunc z nožem zabodel svoje noseče dekle Bahar, ki je v bolnišnici izgubilo otroka. Sedaj je težkim poškodbam podlegla tudi 23-letnica. Nemška policija predvideva, da je 23-letni morilec zapustil državo. Iskanje so zato razširili na območje celotne Evrope.

Kot poročajo nemški mediji, je Tunc zelo ljubosumne narave. Bahar naj bi med drugim prepovedal tudi uporabo Facebooka. Ko mu je nesrečnica sporočila, da ga zapušča, mu je počil film. Pograbil je nož in jo zabodel. Njun devetmesečni sinček je bil v času umora pri starih starših, kjer bo sedaj tudi ostal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.