Po hrani za 150 € prav vsi z drisko

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Gostišče Pavel. Kempinski ga ne priporoča več.
Oglej si celoten članek

"Res je, gostje so bili pri nas in želeli večerjati v Piranu; na recepciji so jim predlagali nekaj restavracij, med njimi Restavracijo Pavel. Do zdaj z njimi nismo imeli težav. Ko pa so nas gostje obvestili, kaj se jim je zgodilo, smo se jim v našem imenu opravičili, vodstvo hotela pa je tudi uradno prepovedalo priporočilo teh dveh restavracij (Pavel1 in Pavel2, op. p.) v prihodnje. Gostje so nam še sporočili, da bodo od restavracije zahtevali, naj jim denar vrnejo," so nam v hotelu Kempinski Palace potrdili zgodbo poslovneža iz tujine, ki se je s skupino prijateljev med nedavnimi prazniki mudil v Portorožu.

Poslovnež se je vrnil

Na Obalo se je poslovnež mednarodnega podjetja vrnil v okviru službene poti pred dnevi in poslovnim partnerjem povedal o zastrupitvi s hrano v Piranu.

Zgodba gre takole: na priporočilo uslužbenca Kempinskega so jedli v znani restavraciji ob morju, med drugim jastoge in školjke, plačali 150 evrov na osebo, domov pa so se prav vsi vrnili z drisko in hudimi prebavnimi motnjami. "O tem nimamo nobene informacije in smo zelo presenečeni, saj zelo skrbimo za kakovost naše ponudbe. Morda pa gostje niso jedli pri nas," so komentirali v omenjeni piranski gostilni. Na vprašanje, kolikšen je povprečen račun pri njih, nam niso odgovorili, povedali so le, da so nekatere buteljke drage, stanejo tudi po 75 evrov.

V Kempinskem so še dodali, da glede tega, koga svojim gostom priporočijo, nimajo posebnih dogovorov, zahtevajo pa, da v zameno za priporočilo skrbijo za kakovost in goste korektno obravnavajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:31 1. Junij 2013.

    Je pa priporočljivo obiskati Pavla, če ima kdo probleme z zaprtostjo.

  • 20:26 1. Junij 2013.

    Za 150 eur so dobili še kvalitetno sranje v večjih in pogostejših količinah. Bravo Pavle, zalog iz skrinj od lani …

  • 20:17 1. Junij 2013.

    Njim ni pomembna kakovost, ampak samo denar. Sem že jedel v tej restavraciji, ker pogosto obiščem Piran, naslednjič bomo jedli …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.