Po kosilu zagrešila dvojni umor

V beograjski restavraciji je ženska ubila svojega bivšega moža in njegovo hčerko. Nato je sodila še sebi.
Oglej si celoten članek

V Beogradu se je popoldne zgodila tragedija. Okoli 17.30 ure so iz restavracije odhajali moški, njegova hči in njegova bivša žena. Zapletli so se v prepir in ženska, šlo naj bi za Ljiljano Mitić, je izvlekla pištolo in štirikrat ustrelila v mlado dekle ter bivšega moža.

21-letna Milica je bila mrtva na licu mesta, za življenje njenega očeta pa so se nekaj časa še borili na kliničnem centru. Dekletova mati je po prihodu k restavraciji priznala, da je Ljiljana v preteklosti že grozila Milici. Dekle je to povedalo očetu, pomoči pa niso iskali.

Po dvojnem umoru je Ljiljana pobegnila s kraja zločina. Po zadnjih informacijah RTS-ja je storila samomor- skočila naj bi z mostu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.