Po ljubljanski obvoznici divjal 214 km/h

Foto: Anže Petkovšek Portal, ki sporoča omejitev hitrosti na ljubljanski obvoznici.
Foto: Anže Petkovšek Portal, ki sporoča omejitev hitrosti na ljubljanski obvoznici.
Policisti ustavili dva voznika, ki sta krepko prekoračila dovoljeno hitrost.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanski obvoznici so policisti v nedeljo izmerili prehitrega voznika osebnega vozila, ki je vozil s povprečno izmerjeno hitrostjo 214 kilometrov na uro. Mariborski policisti pa so ujeli voznika iz Nemčije, sicer hrvaškega državljana, ki je divjal s hitrostjo več kot 230 kilometrov na uro izven naselja Gerečja vas.

Ljubljanski prometni policisti so vozniku, ki je na obvoznici dovoljeno hitrost prekoračil za več kot 110 kilometrov na uro, izrekli 1200 evrov globe in devet kazenskih točk, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Policisti Postaje prometne policije Maribor so opravljali nadzor prometa na avtocesti Slivnica-Podlehnik, kjer je hitrost omejena na 130 kilometrov na uro. 53-letni voznik iz Nemčije, sicer hrvaški državljan, je izven naselja Gerečja vas vozil s povprečno hitrostjo 228,31 kilometra na uro.

Policisti so ga ustavili in mu izrekli 1200 evrov globe in devet kazenskih točk. Voznik je polovični znesek plačal na kraju, so v sporočilu zapisali na Policijski upravi Maribor.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:13 23. April 2019.

    In taka jajca pridejo v časopis?

  • 15:59 23. April 2019.

    214 kmh ..........in potem trdijo ,da je gneča na obvoznici ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.