Po ločitvi se je znašala nad otroki

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kriminalisti sektorja kriminalistične policije policijske uprave Novo mesto so popoldne v skladu z zakonom o policiji izrekli prepoved približevanja 37-letni materi treh mladoletnih otrok.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da naj bi se 37-letnica, ki je po ločitvi imela skrbništvo nad otroki, nad njimi večkrat fizično in psihično znašala z različnimi načini discipliniranja in kaznovanja, so sporočili s PU Novo mesto.

V primer so se vključile strokovne službe oziroma center za socialno delo, kriminalisti pa bodo zaradi suma kaznivega dejanja družinskega nasilja mater ovadili okrožnemu državnemu tožilstvu. O prepovedi približevanja so obvestili preiskovalnega sodnika, ki se je z ukrepom policije strinjal in ga podaljšal. Otroci so bili predani v varstvo očetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.