Po nagrado na sodišče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nagradna igra. Po enem letu Kinder še ni poslal nagrad. Zakaj, ne povedo. Nagrajenci bi morali ponje na sodišče.
Oglej si celoten članek

“Velikokrat sem klicala na brezplačno številko, kjer so mi sprva govorili, da mojih kod niso prejeli, pozneje pa vedno znova zagotavljali, da so moji podatki zabeleženi in da so nagrade že na poti. Klicala sem iz dneva v dan, iz meseca v mesec, a o nagradah ne duha ne sluha. Nato pa sem ugotovila, da številka ne obstaja več. Ko sem iskala kontaktne informacije o podjetju, sem zasledila ogorčene potrošnike, ki so na forumih izražali svojo jezo in razočaranje glede Kinderjeve nagradne igre,” toži bralka. “Obrnili smo se že na kar nekaj ustanov, vendar vse zaman,” pravi.

Ko smo pred nekaj tedni o tem povprašali družbo Kinder, so odgovorili, da so zadevo predali pristojnim in da odgovor dobimo, a se to do včeraj še ni zgodilo.


Tržni inšpektorat ne ve nič

Na Uradu RS za varstvo potrošnikov (UVP) so od potrošnikov obveščeni o nagradni igri, vendar o tem, ali gre za kršitev določb zakonov, ki urejajo izvajanje nagradnih iger, ne morejo presojati.

Na tržni inšpektorat, ki je pristojen, pa zoper organizatorja nagradne igre Kinder niso prejeli nobene prijave, zato primera ne morejo komentirati.

Pojasnila, zakaj nepristojni UVP prijav ni posredoval pristojnemu tržnemu inšpektoratu, včeraj nismo dobili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • d
    08:06 20. Oktober 2011.

    KOKOŠ

  • 15:20 19. Oktober 2011.

    Je res, ampak kdor malih ne zna reševati ta niti pod razno ni sposoben za reševanje velikih.

  • 13:05 19. Oktober 2011.

    To pa se zelo motiš. Rekla sem, da ne bi preživela cele dneve na telefonu v upanju, da prikličem osebje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.