Po nesrečah v pripor

Foto: Žurnal24 Konec tedna so v policijskih prostorih za pridržanje treznili voznika in kolesar
Alkohol. Voznika in kolesarka prespali v priporu.
Oglej si celoten članek

Gorenjska. Policisti so konec tedna zaradi povzročitve prometnih nesreč pod vplivom alkohola pridržali dva voznika in kolesarko. Prva se je v policijskih prostorih treznila 30-letna kolesarka, ki je pod vplivom 1,6 promila alkohola v soboto zvečer povzročila nesrečo na Župančičevi ulici v Kranju. V nedeljo je na policiji prespal 54-letni voznik brez vozniškega dovoljenja iz Škofje Loke, ki je pod vplivom dveh promilov trčil v obcestni drog. Zaradi večkratnih kršitev prometnih predpisov so mu avto zasegli.

Drugi, 36-letni državljan Slovenije s stalnim prebivališčem v Avstriji, se mu je pridružil dve uri pozneje, ko je v bližini Savskega mosta zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. V nesreči se voznik ni telesno poškodoval, ker pa mu je alkotest pokazal 1,6 promila alkohola, so ga pridržali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.