Po nesreči bežal pred policijo

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
Na območju Kopra so tatove zamikali parfumi in vrtalni stroji, na cestah pa so se policisti ubadali z iskanjem 28-letnika, ki je zaradi napačne strani vožnje povzročil nesrečo.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne je v Obrovu 28-letni voznik zaradi nepravilne stani vožnje z osebnim avtomobilom oplazil nasproti vozeči osebni avtomobil, ki ga je vozil 28-letnik iz Hrij.

Povzročitelj prometne nesreče je s kraja dogodka zbežal, vendar so ga policisti izsledili. Izdali so mu več plačilnih nalogov, obdolžilni predlog v višini dva tisoč evrov in ga pridržali.

Na gradbišču v Kopru so neznanci vlomili v dva zabojnika, iz enega odnesli ročni vrtalni stroj znamke Hilti in povzročili za slabih tisoč evrov škode. Iz trgovine v istem kraju pa sta neznanca ukradla več parfumov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.