Po obisku policije 31-letniku grozi 10 let zapora

Foto: PP Sevnica
Foto: PP Sevnica
Sevniški policisti so opravili hišno preiskavo v hribih v okolici Boštanja.
Oglej si celoten članek

Na podlagi odredbe sodišča so sevniški policisti opravili hišno preiskavo v hribih v okolici Boštanja. Iskali so prepovedano drogo.

Našli, posekali in zasegli so 41 sadik konoplje, visokih do dva metra in pol. 31-letniku so poleg navedenega zasegli še nekaj gramov posušenih rastlinskih delcev, rjavo zelene barve, prav tako s sumom, da gre za prepovedano drogo.

Po končanih preiskavah bodo 31-letnika kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z mamili. Za omenjeno kaznivo dejanje je zagrožena kazen zapora od enega do deset let. 

Foto: PP Sevnica konoplja policija zaseg

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.