Po ogledu je avto poskušal ukrasti

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policisti so v Ljubljani lovili voznika, ki je med ogledom vozila z njim pobegnil.
Oglej si celoten članek

PU Ljubljana je bila okoli 17. ure obveščena o tativni osebnega vozila znamke VW Passat na Jurčkovi cesti v Ljubljani.

Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je 32- letnemu oškodovancu moški, pod pretvezo nakupa vozila, le-to odtujil. V času ko sta si ogledovala vozilo je izkoristil trenutno nepazljivost oškodovanca, skočil v vozilo ter se z njim odpeljal v smeri proti Ljubljanski obvoznici. Oškodovanec je takoj o dogodku  obvestil policijo.

Policisti so vozilo izsledili na Ljubljanski obvoznici, vendra voznik le-tega na  znak  policistov ni  ustavil ter je z vožnjo nadaljeval v smeri Celovške ceste  do Medvod, kjer je zapustil vozilo in poskušal pobegniti peš.
Policisti so 19- letnika v Medvodah prijeli in mu odvzeli prostost.
V zvezi kaznivega dejanja Drzne tatvine in Predrzne vožnje policisti še zbirajo obvestila. O zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno tožilstvo. 19- letnik je bil v preteklosti že večkrat obravnavan za premoženjska kazniva dejanja tudi z elementi nasilja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.