Po Orbana poslali pokvarjeno letalo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Program srečanja slovenske in madžarske vlade na Brdu pri Kranju se je danes začel z dve in pol urno zamudo. Razlog za to naj bi bila okvara na letalu Adrie Airways, poroča Siol.net.
Oglej si celoten članek

Ker je Orban prišel na povabilo slovenskega kolega, je morala za prevoz poskrbeti Slovenija. V Budimpešto je zato odletelo letalo Adrie Airways. Na tamkajšnjem letališču pa so na letalu opazili okvaro. Neuradno naj bi uhajal kerozin.

Slovenija se je zato odločila najeti dve manjši madžarski letali, še vedno pa je del delegacije moral ostati v Budimpešti, ker na letalih ni bilo dovolj prostora za vse, je za portal povedal madžarski konzul v Sloveniji Zoltán Márky.

Preberite še:

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 08:40 24. Januar 2016.

    Orban - i priljubljeni voditelj slovenskih ksenofobikov

  • 18:07 23. Januar 2016.

    Pri nas tako nič ne funkcionira!

  • 15:46 23. Januar 2016.

    Zakaj že so poslali pokvarjen avion, zato, da bi mu onemogočili sestanek z JJ in SDS-om, tile komiji so bolj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.