Po osmih letih le epilog?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Oškodovanje. Bošku Šrotu in Igorju Bavčarju naj bi sledila nova obtožnica.
Oglej si celoten članek

Preiskava. Nekdanjima šefoma Istrabenza in Pivovarne Laško Igorju Bavčarju in Bošku Šrotu, že obsojenima zaradi preprodaje delnic Istrabenza, se po naših informacijah kmalu obeta še en sodni proces.

Ljubljanski preiskovalni sodnik je že marca proti njima zaključil preiskavo, ki jo je specializirano tožilstvo (SDT) zahtevalo zaradi domnevnega oškodovanja državnega premoženja pri prodaji deleža v Mercatorju Pivovarni Laško in Istrabenzu. Neuradno naj bi SDT že pripravljalo obtožnico proti njima ter bivšima šefoma državne Kapitalske družbe in Slovenske odškodninske družbe Tomažu Toplaku in Marku Pogačniku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:57 2. December 2013.

    ja, najmanj na Dobu, sicer pa šus v glavo....<br />ne vem kaj čakajo tisti, ki so bili pri njem zaposleni...

  • 21:27 2. December 2013.

    To govedo bi že zdavnaj moralo bit na Dobu.

  • 20:58 2. December 2013.

    Ne moreš verjet, da je politolog, ki nima pojma dobil od političnih prijateljev v zahvalo eno največjih firm v državi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.