Po poslanici papeža še poslanica Hana

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Med tem ko, odštevamo ure do novega leta, se poslanice kar vrstijo.
Oglej si celoten članek

Po včerajšnji poslanici papeža Frančiška, ki je pozval k bratstvu in opozoril na sodobne oblike suženjstva, je danes poslanico izrekel tudi vodja poslanske skupine SD Matjaž Han. V nagovoru tovarišem in tovarišicam, prijateljem in prijateljicam je povedal, da je bilo leto, ki je za nami, težko. Zagotovil je, da kot stranka ostajajo optimistični in obljubljajo, da se bodo borili za vsako delovno mesto in vsakega človeka posebej. Zaželel je tudi srečno 2015!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:56 30. December 2014.

    Seveda. S polno ritjo je lahko srati. Han to dobro ve zato se usti.

  • 15:04 30. December 2014.

    Tovariši in tovarišice? Ha ha .. ta je pa res že malo butasta... nekateri bi še vedno živeli v komunizmu. …

  • 14:19 30. December 2014.

    Mirkec, s tabo se samo delno strinjam. Drugo -slogan je zelo podoben DESUSOVSKEM kričanju Janša....janša....janša...... (mogoče jim je SSDSS iz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.