Po poštarju še vročevalec

Foto: Suzana Kos slovenija 09.01.13. sojenje, izrek obsodbe, Robert Casar, nekdanji prvi moz Luke
Če Robert Časar do 3. marca, ko mora v zapor, ne bo prevzel vabila in ga v zapor še ne bo, sledi tiralica.
Oglej si celoten članek

Zapor. Nekdanji šef Luke Koper Robert Časar se še vedno izogiba prevzemu vsakršne pošte, ki mu jo koprsko sodišče pošilja že od konca lanskega leta. Poštar mu že deseti dan poskuša vročiti vabilo v zapor. Sodišče ga v njem namreč poziva, naj 3. marca pride v zapor na Dob, kjer bo začel prestajati pet let in devet mesecev zaporne kazni zaradi podkupljivosti.

Če poštarju do sredine prihodnjega tedna ne bi uspelo vročiti pošte, bo sodišče neuradno k Časarju poslalo še sodnega vročevalca. In če niti njemu ne bi uspelo vročiti pošte do 24. februarja, torej en mesec po tem, ko jo je sodišče Časarju odposlalo prek Pošte Slovenije, bo njegovo vabilo najverjetneje obešeno na oglasno desko sodišča. Po osmih dneh na deski pa se bo štelo, da je Časar pošto prejel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.