Po požaru v Stegnah: Poškodovan gasilec, štirje iskali zdravniško pomoč

Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah Foto: Sandi Zajc Požar v Stegnah
Dve stanovanjski bivalni enoti sta neprimerni za bivanje.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so zaključili z ogledom kraja požara v Stegnah.

"Po do sedanjih ugotovitvah ogleda kraja in zbranih obvestilih je znano, da so zagorele pnevmatike, ki so bile skladiščene ob stanovanjskem objektu, požar pa se je nato razširil  na stanovanjski objekt," pojasnjuje Aleksandra Golec s PU Ljubljana. "Do požara je prišlo pri opravljanju dela z električnim orodjem, pri čemer ni bilo zagotovljenih pogojev za varno delo."

Zaradi požara je nastalo za nekaj deset tisoč evrov materialne škode.

"V požaru je bil lažje poškodovan gasilec," še pojasnjuje Golčeva. "Zaradi posledic požara in gašenja sta neprimerni za bivanje dve bivalni enoti v stanovanjskem objektu. Po dogodku pa so preventivno zdravniško pomoč sami iskali še štirje stanovalci zaradi vdihavanja dima."

xxx

Zaradi sumov storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti policisti nadaljujejo s preiskavo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.