Po predavanju še največji medenjak

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Jutri lahko na predavanju v Radovljici spoznate glavne značilnosti medu in možnosti uporabe čebeljih pridelkov v kulinariki.
Oglej si celoten članek

Čebelarska zveza Slovenije jutri popoldne v Radovljici organizira okroglo mizo na temo uporabe čebeljih pridelkov v kulinariki. Okrogla miza bo zanimiva predvsem za čebelarje, gostince in ostale, ki se ukvarjajo s kulinariko.

"Na okrogli mizi boste imeli priložnost spoznati glavne značilnosti in lastnosti medu ter ostalih čebeljih pridelkov, seznaniti se z različnimi načini uporabe in vključevanja medu v prehrano (tudi otrok), problematiko javnih naročil, možnosti glede vključevanja kulinarike v svojo ponudbo in registracije dopolnilne dejavnosti na kmetiji," sporočajo s Čebelarske zveze.

Na okrogli mizi bo s prispevkom na temo Kulturna dediščina čebelarstva – izzivi za sodobno prehrano sodeloval tudi etnolog Janez Bogataj, dijaki Srednje gostinske šole iz Radovljice pa bodo spekli največji medenjak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.