Po pretepu zabodel moškega

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po pretepu v Stranski vasi pri Novem mestu, je eden pristal v bolnišnici, drugi pa za zapahi.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili včeraj popoldan obveščeni o pretepu v naselju Stranska vas. Po intervenciji so ugotovili, da sta se sprla 32-letni in 20-letni moški.

"Med prepirom je 32-letni moški z nožem zabodel 20-letnega moškega v predel vratu," so zapisali na novomeški policijski upravi. "Hudo poškodovanega so oskrbeli v novomeški bolnišnici, kjer je ostal na zdravljenju."

Policisti so 32-letnemu osumljencu kaznivega dejanja poskusa uboja odvzeli prostost in ga pridržali. Zasegli so tudi nož, s katerim je bilo storjeno kaznivo dejanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.