Po prikolice na notranje ministrstvo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Notranje ministrstvo je v uradnem listu objavilo razglas o javni dražbi, ki bo potekala 22. oktobra ob 9. uri v prostorih ministrstva in na kateri bo naprodaj 23 počitniških prikolic.
Oglej si celoten članek

Gre za 23 počitniških prikolic IMV adria kamper 500, ki se nahajajo v naselju Počitniškega doma MNZ Debeli Rtič. Izklicna cena za prikolice znaša skupaj 10.295 evrov.

Najnižji znesek višanja je 100 evrov, v ta znesek ni vštet davek na dodano vrednost. Prikolice imajo dimenzije 2,4 krat 5,2 krat 2,2 metra in so težke 1090 kilogramov. Leto izdelave prikolic je 1988, prikolice pa niso v voznem stanju in nimajo podvozja. K osmim prikolicam pripada tudi lesen predprostor s širino približno 2,5 metra. Možen je sicer samo odkup vseh prikolic skupaj.

Odstranitev v 15 dneh

Dražitelji morajo najkasneje do 21. oktobra do 12. ure plačati varščino v višini deset odstotkov izklicne cene. Varščina se plača na račun notranjega ministrstva. Varščina bo najugodnejšemu dražitelju vračunana v kupnino, dražiteljem, ki ne bodo uspeli, pa brez obresti vrnjena.

Vsi dražitelji morajo pred pričetkom javne dražbe komisiji predložiti potrdilo o vplačani varščini, celotno številko transakcijskega računa za primer vračila varščine ter davčno, matično in telefonsko številko.

Kupec pa bo moral prikolice prevzeti in odstraniti iz naselja Počitniškega doma Debeli Rtič v roku 15 dni od plačila celotne kupnine, sicer bo moral plačati stroške hranjenja v višini pet evrov za posamezno prikolico na dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:42 7. Oktober 2013.

    Lepo ti piše "skupaj 10.295", kar ni niti 1.000 EUR po prikolici. Predno počiš od smeha, si raje natančno preberi.

  • 14:25 5. Oktober 2013.

    Strah pred popolno politično slepoto<br />Kaj torej hočemo: več propagande, slepote in sprenevedanja ali več razsvetljenstva in javne rabe uma. …

  • 13:00 5. Oktober 2013.

    ITAK NISTE NORMALNI..TO NI VREDNO NITI 1.000 EUR PO PRIKOLICI...HAHAHA..no mogoče je mišljeno za vse prikolice skupaj ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.