Po soncu toča premera 2 cm

Foto: D. M. toča Foto: M. G. Toča v Tenetišah pri Kranju Foto: G. K. Toča v Velikem Mlačevem pri Grosuplju Foto: G. K. Toča v Velikem Mlačevem pri Grosupljem Foto: G. K. Toča v Velikem Mlačevem pri Grosuplju
Po današnjem soncu je padlo tudi nekaj padavin. Bralca sta nam poslala fotografije toče, posnete v Mostah v Ljubljani in v Velikem Mlačevem pri Grosupljem, kjer je imela premer dva centimetra. Če je vreme presenetilo tudi vas, nam s spodnjim obrazcem lahko pošljete svoje fotografije.
Oglej si celoten članek

Meteorologi sicer napovedujejo, da se bo ponoči deloma zjasnilo. Proti jutru bo od jugovzhoda nekaj zmerne oblačnosti.

Jutri bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo in krajevnimi plohami ali nevihtami, ki se bodo predvsem na severovzhodu pojavljale tudi v noči na petek. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, najvišje dnevne od 19 do 25 stopinj C.

V petek malce hladneje

V petek bo delno jasno, več spremenljive oblačnosti bo na severu in severovzhodu. Prav tako na Agenciji RS za okolje (Arso) napovedujejo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo jugozahodni veter in malo hladneje bo.

V soboto bo sončno, več oblačnosti bo v hribih zahodne Slovenije, kjer bodo krajevne padavine. Krepil se bo jugozahodni veter. V nedeljo bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Na vzhodu bo še deloma sončno in večinoma suho. Pihal bo jugozahodnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.