Po trčenju se je presedla, sovoznik pa odpeljal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zapeljala je vzvratno in pri tem trčila v stoječe vozilo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo nekaj po 20. uri je na Celovški cesti v Ljubljani prišlo do prometne nesrečec. Voznica osebnega vozila je zapeljala vzvratno in trčila v stoječe vozilo. Po trčenju se je presedla na sovoznikov sedež, sovoznik pa je s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu nudil podatke. 

Udeleženec je o dogodku takoj obvestil policijo, policisti pa so voznika ustavili v bližini. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da sta tako povzročiteljica prometne nesreče kot njen sopotnik, ki se je nato odpeljal s kraja vozila, pod vplivom alkohola. Voznica je imela 0,84 mg/l alkohola v izdihanem zraku, voznik pa 0,83 mg/l alkohola v izdihanem zraku. 

Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in odredili pridržanje. Zoper oba bodo podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. V nesreči ni bil nihče poškodovan. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.