Po umoru otrok nazaj v svingerski klub

Foto: Sutterstock
Foto: Sutterstock
Steffie K. je bila redna gostja kluba za svingerje. Tam je imela celo svojo omarico in tam je kar dvakrat zanosila. Oba dojenčka je takoj po porodu ubila.
Oglej si celoten članek

Ko je Heinz K. na svoji kmetiji našel dve trupelci, je takoj posumil, da gre za otroka njegove hčerke. Steffie je po aretaciji dejanja priznala. Od enega otroka so ostale le še kosti, drugo truplo je bilo zavito v krpo in bolje ohranjeno. "Eden od otrok je bil moškega spola. Mati je povedala, da ga je ubila takoj po porodu,“ je medijem izdala tamkajšnja policija. Drugi umor naj bi se zgodil novembra 2012.

Steffie je informacije o svojem življenju redno delila na Facebooku. Zapisi razkrivajo, da je dejstvo, da je dvakrat nenačrtovano zanosila, ni odvrnilo od obiskov v svingerskem klubu.

To je nekaj stavkov, ki jih je 24-letnica v času, ko je ubila svojega drugega otroka, pustila na družabnem omrežju:
5. november: "Žalostna sem."
7. november: "Lahko noč. V posteljo grem slabe volje."
14. november: "Ljudje, dobre volje sem."
4. januar: "Grem v svingerski klub!“

Družinski člani morilke pravijo, da niso vedeli, da je bila noseča. "Steffie je bila močnejše postave. Enkrat smo nekaj posumili, a je nosečnost zanikala. Njen oče, če bi vedel, bi storil vse, da bi z otroki živela pri nas," je povedala sestrična 24-letnice.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.