Po vasi steklo 50 tisoč litrov gnojnice

Foto: PGD Gornja Radgona/Sobota info Iztakanje gnojnice Foto: PGD Gornja Radgona/Sobota info Iztakanje gnojnice Foto: PGD Gornja Radgona/Sobota info Iztakanje gnojnice Foto: PGD Gornja Radgona/Sobota info Iztakanje gnojnice
Na zbiralniku je nastala razpoka, izteklo ogromno gnojnice.
Oglej si celoten članek

"Ob 14.30 je v naselju Plitvički vrh v občini Gornja Radgona, nastala razpoka na zbiralniku gnojnice. Iz zbiralnika je izteklo okrog 50.000 litrov gnojnice, katera je čez dvorišče odtekala na cestišče in v obcestne jarke," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

"Gasilci PGD Gornja Radgona, Zbigovci in Apače so z vodo iz cistern očistili cestišče. Mesto dogodka so si ogledale tudi pristojne občinske službe," še poročajo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:36 13. Maj 2016.

    Kot jaz vidim , je tole samo beton brez armirane dvojne železne mreže in je narejen od kmeta samega , …

  • 23:23 12. Maj 2016.

    tja pa spada samo malo jača atomska bomba da bo kak dober efekt

  • 23:22 12. Maj 2016.

    kapelico je bog očuval.Tako kot v Križevcih ko je enkrat bog poslal strelo v cerkveni toranj je zagorela drugič pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.