Po zadnji posodobitvi težave

Foto: EPA
Foto: EPA
Zadnja posodobitev operacijskega sistema iOS je uporabnikom povzročila nemalo težav.
Oglej si celoten članek

Lastniki Applovih naprav, ki so si naložili zadnjo različico operacijskega sistema iOS 9.3, so naleteli na težavo. Po posodobitvi niso mogli odpirati povezav v Safariju, Chromeu, elektronski pošti in drugih aplikacijah. Ko so kliknili na povezavo, so nekatere aplikacije zmrznile ali pa se sesule. V Applu naj bi bili o neprijetnosti obveščeni in naj bi že iskali rešitev.

Nekateri uporabniki so poskušali težavo zaobiti tako, da so onemogočili JavaScript v Safariju, a to ni rešilo težav v drugih aplikacijah. 

Apple je iOS 9 dal na trg septembra lani. V enem tedni si je operacijski sistem naložila več kot polovica uporabnikov njihovih telefonov.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:25 29. Marec 2016.

    Jap. Prav včeraj sem posodobil na verzijo 9.3 pa težava še vedno ostaja... Linki ne delajo! Pa ne le v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.