Po Zorku Potočnikova

Foto: Žurnal24 Nova ravnateljica naj bi vajeti Pedenjpeda prevzela še pred koncem tega šolskega
Vrtec Pedenjped. Imenovali so novo ravnateljico.
Oglej si celoten članek

Svet Vrtca Pedenjped je po kar nekaj zapletih v zvezi z razpisom in imenovanjem v torek zvečer izglasoval, da bo Alberta Zorka, ki je leto in pol opravljal delo vršilca dolžnosti (v. d.) ravnatelja, zdaj kot ravnateljica zamenjala Meta Potočnik. Poleg nje sta se za to mesto potegovali Tea Sulič in Andreja Mlakar.

“Vse tri kandidatke so strokovno enakovredne, zato je bilo nekaj strahu, ali bo lahko ena izmed njih prejela zadostno število glasov,” pove Andrej Resman, predsednik sveta.

V prid Potočnikove je, kot pravi Resman, pretehtalo dejstvo, da so jo podprli zaposleni – s štirimi glasovi od petih; zanjo sta glasovala tudi dva od treh predstavnikov ustanovitelja, trije predstavniki staršev in preostala dva pa so glasovali za Teo Sulič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.