Pobeg nasilnega mladoletnika

Foto: Žurnal24 Petnajstletnik je potreboval zdravniško pomoč.
Najstnik, ki je v Laškem pretepel 15-letnega fanta, o čemer smo poročali včeraj, je izginil od doma, vendar ga je policija po 24 urah iskanja našla.
Oglej si celoten članek

Ali je mladeničevo izginotje povezano s pretepom, ni znano, je pa izginil kmalu po dogodku.

Kot smo poročali včeraj, je 16-letnik brez razloga napadel 15-letnika, ko se je ta vračal z gasilskih vaj. "Sploh ne vem, kaj naj bi bil vzrok, fanta pa sem poznal zgolj na videz. Najprej me je udaril, nato tudi obrcal, uničili so mi telefon,"  je povedal pretepeni fant, ki je potreboval celo zdravniško pomoč.

Še isti večer je njegov stari oče poiskal družino fanta, ki je bil nasilen, nasilnežev oče pa je priznal, da fantu preprosto ni več kos. Kaj se je potem dogajalo doma in ali je bilo to vzrok, da je najstnik pobegnil, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.