Pobegli voznik se je sam javil policiji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
30-letni voznik, ki je ponoči zapeljal na pločnik sredi Jesenic in poškodoval pešca in pobegnil, se je danes sam javil policiji.
Oglej si celoten članek

Povzročitelj prometne nesreče na Jesenicah, v kateri je bil zelo hudo telesno poškodovan 24-letni Jeseničan, se je sam javil policistom. O ravnanju 30-letnega voznika, prav tako iz Jesenic, prometni policisti zbirajo obvestila o sumu kaznivega dejanja, so sporočili iz kranjske policijske uprave.

Voznik osebnega avtomobila je ponoči okoli 1.10 med železniško postajo in jeseniškim sodiščem na Cesti maršala Tita na Jesenicah trčil v pešca, ki je hodil po pločniku, in ga telesno poškodoval. Voznik se je po trčenju z avtomobilom odpeljal proti Hrušici.

Jeseniški policisti so za danes iskali tudi s pozivom očividcem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:08 31. Avgust 2014.

    Ja... se je moral najprej strezniti

  • mph
    16:05 31. Avgust 2014.

    Npr. kot si ti.

  • 12:12 31. Avgust 2014.

    kšn južnak al pa romun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.