Pobegnila iz zapora, ste ju videli?

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Za enim je razpisana mednarodna tiralica.
Oglej si celoten članek

Iz Zavoda za prestajanje kazni zapora Koper sta danes pobegnila priprta 41-letni Dragan Milosavljević, ki je državljan BiH, in 40-letni Damnjan Mitrović, ki je državljan Srbije, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Prvi je bil v zaporu zaradi kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja državne meje, za drugega pa je razpisana mednarodna tiralica Interpola Srbije zaradi preprodaje prepovedanih drog.

Policijska uprava Koper prosi vse, ki bi kaj vedeli o njiju ali ju kje videli, da o tem čim prej obvestilo policijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:24 29. December 2018.

    Policija prosi za pomoč ! Ali ni to že malo preveč vsakodnevno ? Obvezna je reforma na policiji in takoj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.