Pobil družino in sodil še sebi

Foto: Žurnal24 Moški se je odpravil od hiše, a so ga prestregli policisti, ki pa ga niso mogli
Glavno mesto zvezne države Louisiana danes pretresa tragedija. Družinski prepir se je končal s trojnim umorim in samomorom.
Oglej si celoten članek

Zakonski prepir med Dennisom Carterjem in njegovo soprogo Donno je prerasel v družinsko nasilje, v katerega so se vpletli tudi ostali družinski člani. Dennis Carter je v jezi ubil svojo 49-letno ženo, 26-letnega sina, dveletnega vnuka in težko ranil nosečo snaho.

Prizanesel le dojenčku
Ko je pred hišo prispela policija, pa je moški sodil še sebi. V tragičnem incidentu pa jo je odnesel 16-mesečni deček, poroča ameriška tiskovna agencija. Po poročanju tamkajšnjih medijev še ni znano v kakšnem sorodstvenem odnosu je deček z družino Carter.

Zakonca Carter sta sicer živela ločeno, Dennis je imel celo prepoved približevanja. Trupli žene in sina so našli v hiši, truplo vnuka in težko ranjeno snaho pa so našli pred hišo. Najverjetneje sta nameravala pobegniti. Ranjeno Amber Carter trenutno zdravijo v bolnišnici Baton Rouge in po zadnjih podatkih naj bi bila še vedno v življenjski nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.