Počilo na Celovški cesti

Foto: Bralec Nesreča na Celovški Foto: Bralec Nesreča na Celovški Foto: Bralec Nesreča na Celovški
V eni uri sta se v Ljubljani zgodili dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V eni je hudo poškodovana peška, v drugi dva udeleženca.
Oglej si celoten članek

Okoli poldneva je počilo na izvozu z ljubljanske obvoznice na Celovško cesto. Udeleženi sta bili dve osebni vozili, po podatkih policije pa sta se dva udeleženca lažje poškodovala. 

Glede preostalih okoliščin nesreče policisti še zbirajo obvestila. 

Zapeljal skozi rdečo in podrl peško 

Kakšno uro po tej nesreči se je v bližini zgodila še ena, vendar z veliko hujšimi posledicami. V križišču Verovškove in Drenikove ulice je voznik osebnega vozila trčil v 73-letno peško, ki je v tistem trenutku prečkala vozišče. Po prvih podatkih policije voznik ni upošteval svetlobnih prometnih znakov – skozi križišče naj bi zapeljal pri rdeči luči na semaforju. 

Peška je v nesreči dobila hude poškodbe. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.