Počilo v avtocestnem predoru Jasovnik

Foto: PGE Celje Nesreča v predoru Jasovnik Foto: PGE Celje Nesreča v predoru Jasovnik Foto: PGE Celje Nesreča v predoru Jasovnik Foto: PGE Celje Nesreča v predoru Jasovnik
Včeraj okoli šeste ure zvečer je prišlo do prometne nesreče v predoru Jasovnik na avtocesti Ljubljana–Celje.
Oglej si celoten članek

Udeležena so bila tri tovorna vozila in eno osebno vozilo, v katerem je bila poškodovana in ukleščena oseba, so sporočili iz poklicne gasilske enote Celje.

Gasilci so izvedli zavarovanje kraja dogodka, požarno zavarovanje in nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Domžale pri oskrbi poškodovane osebe. Ta je bila prepeljana v ljubljansko bolnišnico, so še sporočili gasilci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:18 2. Februar 2012.

    ....Udeležena so bila tri tovorna vozila in eno osebno vozilo.....<br />Na sliki pa se vidi, da ni samo eno osebno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.