Počivališča ob avtocesti so "zabita"

Foto: PIC
Foto: PIC
Zaradi bližajočih se praznikov je promet na naših cestah predvsem ob prehodu zdomcev čez našo državo zelo obremenjen. Čakalne dobe na mejnih prehodih.
Oglej si celoten članek

Že vse od sinoči je iz smeri Avstrije in Italije proti Hrvaški povečan promet osebnih vozil. Najbolj obremenjen mejni prehod je Obrežje, kjer osebna vozila za izstop čakajo dolgo časa, zato državljanom EU na Prometno-informacijskem centru predlagajo uporabo sosednjih mejnih prehodov Rigonce in Slovenska vas.

Zelo so obremenjena tudi avtocestna počivališča na primorskem in dolenjskem kraku AC, prav tako promet po nekaterih odsekih avtocest poteka počasneje kot ponavadi.

Vozite previdno in strpno, da se ne bi ponovil včerajšnji katastrofalni dan na naših cestah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.