Pod traktorjem umrl 84-letni moški

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
84-letni voznik je zapeljal z njive na vaško cesto, se prevrnil in ostal ukleščen pod traktorjem.
Oglej si celoten članek

V sredo je bila policija obveščena, da se je nekaj po 16. uri v kraju Brje v Vipavski dolini zgodila nesreča, v kateri je umrl starejši voznik kmetijskega stroja.

Z njive na cesto

V preiskavi Policijske uprave Nova Gorica je bilo ugotovljeno, da je 84-letnik zapeljal z njive na vaško cesto, nato pa z omenjenim kmetijskim strojem zapeljal na levo približno en meter pod cesto ter se s traktorjem vred prevrnil.

Na kraju so bili poleg policistov in reševalcev zdravstvenega doma Ajdovščina tudi gasilci GRC Ajdovščina, ki so nudili ustrezno pomoč. Zdravnik Zdravstvenega doma Ajdovščina je odredil sanitarno obdukcijo z namenom ugotovitve natančnega vzroka smrti.

O dogodku sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča Nova Gorica in pristojno okrožno državno tožilstvo. Ajdovski policisti so tujo krivdo izključili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.