Pod vlakom umrla mati in sin

Foto: Žurnal24 sreča vlak Jelenče Foto: Žurnal24 Po sobotni tragični nesreči, v kateri sta umrla 43-letna ženska in 5-letni sin, Foto: Žurnal24 sreča vlak Jelenče Foto: Žurnal24 sreča vlak Jelenče Foto: Žurnal24 V tragični nesreči avgusta lani sta na nezaščitenem prehodu v občini Pesnica umr Foto: Žurnal24 sreča vlak Jelenče
Danes malo po 16. uri je na železniškem prehodu v kraju Jelenče v občini Pesnica prišlo do trčenja tovornega vlaka in osebnega avtomobila, v katerem sta bila 43-letna ženska in njen 5-letni sin.
Oglej si celoten članek

Trčenje je bilo tako silovito, da je vlak potiskal avtomobil 300 do 400 metrov po progi, potnika v avtomobilu pa nesreče nista preživela. Prehod je označen z Andrejevim križem in je brez zapornic.

"Policisti še na kraju preučujejo vse okoliščine nesreče," pravi Bartolo Lampret iz PU Maribor. V času prometne nesreče je bil močan naliv.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.