Pod vplivom drog vijugal po avtocesti

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Ogrožal je voznike na štajerski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Voznik je obvestil policijo, da na avtocesti od Vranskega proti Celju voznik osebnega vozila z vožnjo ogroža sebe in druge udeležence v cestnem prometu. Policisti so voznika ustavili na avtocestnem počivališču Lopata. 

Na podlagi videnega so pri 29-letnem Romunu opravili hitri test na droge, ki je bil pozitiven. Ob prelgedu vozila so v njem našli bokser, teleskopsko palico, več tablet in metadon. 

Zoper vozniak so uvedli hitri postopek z odločbo. Sodnica mu je izrekla globo v višini 1.200 evrov in dodatno sankcijo 18 kazenskih točk.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.