Podaljšali so zbiranje pomoči

Foto: Darka Murn Juvanc
Foto: Darka Murn Juvanc
Še do konca septembra lahko pomagate družini ustreljenega policista.
Oglej si celoten članek

Še vedno poteka vsesplošno zbiranje pomoči za družino pokojnega policista Damijana Kukoviča, ki ga je konec avgusta med nadzorom prometa brutalno ustrelil vojak Dušan Petrovčič, ki trpi za hudimi psihičnimi težavami.

"Obveščam vas, da je akcija zbiranja sredstev zaradi uskladitve terminov podaljšana do 30.septembra. Za kakršen koli prispevek v ta namen ali za posredovanje obvestila naprej, se vam v imenu vodstva Policijskega sindikata Slovenije (PSS), sodelavcev in družine umrlega, iz srca zahvaljujemo. Damijanu žal ne moremo več pomagati, prepričani pa smo, da lahko pomagamo njegovi družini, ki v tem času preživlja najtežje trenutke," poudarjajo v pozivu na PSS.

Finančna sredstva za družino umrlega policista se lahko nakažejo na račun Policijskega sindikata Slovenije št. SI56 6100 0403 0000 080, s kodo namena CHAR – Dobrodelno plačilo, s sklicem na številko SI00 3-2014-32 ali fizično na naslov Policijskega sindikata Slovenije, Kotnikova 8, 1000 Ljubljana.

Skoraj 30 tisočakov že zbranih

Kolegi pokojnega Kukoviča pa so doslej že uspeli zbrati za okoli 26 tisoč evrov pomoči za družino pokojnega Kukoviča. Toliko so namreč policisti uspeli zbrati v nekaj tednih uspeli  skupaj z nekdanji sodelavci in ostali, ki so strnili vrste z dobrodelno akcijo in družini pomagali po svojih najboljših močeh.

Denarno pomoč že vse od njegove smrti za ženo in otroka zbirata oba policijska sindikata, Sindikat policistov Slovenije (SPS) in Policijski sindikat. Člani prvega bodo Kukovičevi ženi in otrokoma predvidoma prihodnji mesec predali za več kot 11 tisoč evrov, drugi sindikat pa za okoli 12 tisoč evrov denarne pomoči.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.