Podarite nam modro srce

Foto: Nivea Nivea Foto: Nivea NIVEA Podarite nam srce Foto: Mankica Kranjec Bostjan Gorenc Pizama Foto: Nivea Primoz Forte Ranko Babic
Kaj se zgodi, ko se otroci in Boštjan Gorenc Pižama pogovarjajo o prihodnosti? Pričela se je dobrodelna akcija NIVEA Podarite nam modro srce, ki že deseto leto zapored pomaga otrokom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.
Oglej si celoten članek

NIVEA v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije med 15. januarjem in 15. februarjem ponovno izvajala vseslovensko dobrodelno akcijo. S sredstvi bodo tudi letos obogatili Učni sklad NIVEA in v obliki štipendij pomagali že  otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja.  Do danes so jih na poti do izobrazbe podprli že 82.

Ljudje lahko dober namen podprejo tako, da ustvarijo modra srca, vanje zapišejo želje za lepšo prihodnost otrok in vseh nas ter jih oddajo na spletni strani www.NIVEA.si/srce ali pa jih izdelana v poljubni tehniki  pošljejo na naslov: Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana.

Kaj si otroci želijo postati, ko odrastejo?

Kako si otroci dandanes predstavljajo svojo prihodnost in bodoče poklice, smo v družbi dolgoletnega ambasadorja akcije in komika Boštjana Gorenca Pižame preverili pri četrtošolcih, ki so nam v videu postregli s simpatičnimi odgovori. Nekateri bi radi vozili bager, drugi bi postali potapljači, zdravniki ali pa delali v živalskem vrtu. Med njimi sta morda celo bodoča županja in jedrski fizik oziroma astronom. Simpatično razpravo si lahko ogledate v spodnjem videu:

Modra srca vsako leto izdelujejo tudi slovenski šolarji in tako bomo izbrane šole ponovno obiskali v družbi znanih ambasadorjev, ki bodo otroke razveselili s kratko predstavo in prišli po izdelana modra srca. V šolah v Ljubljani, Mariboru, Izoli, Krškem in na Jesenicah bodo z nami nekateri slovenski glasbeniki in priljubljeni komik Boštjan Gorenc Pižama, igralec Primož Forte in komik Ranko Babić, ki gledalce v zadnjem času razveseljujeta s svojimi duhovitimi vlogami v priljubljeni televizijski nadaljevanki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.