Podatki NRB potrdili odličnost Žurnalovih medijev

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Najnovejši podatki Nacionalne raziskave branosti (vir: NRB, januar 2013, Valicon) so znova potrdili odličnost Žurnalovih medijev, s katerimi lahko še vedno dosežete največ slovenskih potrošnikov.
Oglej si celoten članek

Žurnal in Žurnal24 skupaj vsak teden prebere kar 707.800 aktivnih in zaposlenih bralcev srednjega sloja z visoko ter tudi nadpovprečno izobrazbo in kupno močjo. Še en dokaz več, da skupaj z nami lahko dosežete vse!

Slovenci najraje beremo Žurnal

Sobotni Žurnal ostaja najbolj bran tiskani medij v Sloveniji, so pokazali najnovejši podatki Nacionalne raziskave branosti (vir: NRB, januar 2013, Valicon). Povprečni doseg enega izida Žurnala je 363.000 bralcev.

Foto: Žurnal24 NRB Zurnal




Najljubše dnevne novice v Žurnalu24

Najnovejši podatki NRB so pokazali, da dnevni časopis Žurnal24 prebere kar 248.000 bralcev. Med splošnoinformativnimi dnevnimi časopisi je tako Žurnal24 absolutni zmagovalec, saj ga vsak dan prebere 54 % bralcev več kot Delo, 60,9 % bralcev več kot Večer in 61,3 % bralcev več kot Dnevnik. Slovenski bralci dnevne novice iščejo in najdejo v Žurnalu24!

Foto: Žurnal24 NRB Zurnal24

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:00 20. Februar 2013.

    Bravo - Žurnal!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.