Podeljena nagrada za trenirko

Foto: Bralec Rudi
Foto: Bralec Rudi
Opolnoči se je zaključila naša akcija iskanja vaše najboljše fotografije v trenirki. Poslali ste veliko domiselnih fotografij, nagrado pa si je prislužil bralec Rudi.
Oglej si celoten članek

Čeprav je bila izbira težka, smo se na koncu odločili za fotografijo, ki nam jo je poslal bralec Rudi Bregar kot parodijo na aktualno dogajanje. Poleg fotografije je napisal: "Tipična oprava Jankovićevega volivca, pri čemer pač večina pozablja, da mora biti zraven tudi Jankovićev žig, torej priponka LZJ, da trenirka ne zleze izpod nogavic! Upam, da slika kaže na ves nesmisel nestrpnosti in da je slikovna parodija jasen dokaz, da se nehajmo deliti, sicer se bomo gledali samo še pod noge, pozdraviti z dober dan pa se ne bomo več znali!"

Rudi bo za nagrado prejel posebno božično čokolado.

Hvala vsem, ki ste nam poslali fotografije. Celotno fotogalerijo si lahko ogledate TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.