Podivjana dekleta na Obali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V soboto so imeli policisti na Obali med drugim veliko dela z dekleti. Imele so skupno točko: preglobok pogled v kozarec.
Oglej si celoten članek

V soboto so bili policisti nekaj pred drugo uro obveščeni o pogrešani mladoletnici, ki se je odločila za kopanje v vinjenem stanju v Izoli. Na kraj so napotili patruljo, policijski čoln in reševalce. Šestnajstletno Pivčanko, ki naj bi se pred plavalnim podvigom sprla s fantom, so reševalci rešili iz vode in jo odpeljali v bolnišnico Izola.

Lasale in pretepale

Nekaj pred peto uro, prav tako v soboto, pa so koprske policiste obvestili o pretepu. "Steple naj bi se punce, pri tem pa naj bi zmanjkala tudi ženska torbica. Osumljeni sta 21-letna Lucijčanka in 20-letna Koprčanka. Prva je začela z grožnjami 23-letniku iz Borovnice, on pa jo je odrinil. Pričelo se je splošno prerivanje, v katerega so se vmešali še drugi prijatelji iz obeh skupin. Omenjeni dekleti sta zlasali in pretepali še dve Ljubljančanki, stari 23 in 18 let. Pretep sta poskušala umiriti njuna prijatelja, a jima ni uspelo, ker sta se v pretep vmešala še dva mladeniča. Ko je prijaviteljica iz Ljubljane poklicala 113, ji je osumljena Koprčanka vzela mobilni telefon, ga vrgla ob tla in razbila," so zapisali na Policijski upravi Koper.

Prebivalko Lucije in Koprčanko bodo ovadili zaradi nasilništva, drugo tudi zaradi poškodovanja tuje stvari. Zoper fanta pa bodo vložili kazensko ovadbo za kaznivo dejanje povzročitve lažje telesne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:54 23. Avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih …

  • 09:11 23. Avgust 2011.

    Ja pravjo da so primorke res gajstne...Ampak to je pa najbolš vidt ko se dekleta tepejo. Go on primorke!

  • 22:36 22. Avgust 2011.

    Sam res vsak ima telefon s kamero in tole je skor greh da ni ovekovečeno. Živa pišurija :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.